
Opskrift
Fremgangsmåde
Start med at skrælle alle kartoflerne, og skær dem dernæst ud til store, flotte pommes frites.
Skyl alle fritterne i en skål med koldt vand, til den værste stivelse er væk (skift vandet gentagne gange i 2 minutter).
Kog fritterne i vand med ½ dl eddike i 10-12 minutter alt efter størrelse. Kartoflerne skal stadig være ret faste.
Hæld vandet fra, og sæt på køl i mindst en halv time, gerne 1-2 timer.
Hæld fritterne i en frysepose, og tilsæt ½-1 dl olie, og bland grundigt sammen, så alle fritterne får olie på sig.
Læg dine fritter på en plade med bagepapir, og placér i ovnen ved 200 °C varmluft i ca. 75 minutter.
Når der er gået ca. 35 minutter, kan du tage fritterne ud og vende dem alle sammen for at få en ens stegeflade.
Hakkedrenge
Steg NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend hakkedrengene på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg, til de er gyldne og godt karamelliserede. Slut af med at tilsætte NATURLI’ Smørbar, hvidløg og timian de sidste 2 min. af stegetiden. Krydr med salt og peber.
Dine fritter er færdige, når de har fået en pæn, brun farve - men pas på, du ikke giver dem for meget, da du så sidder tilbage med en meget sprød chip.
Hæld godt med salt på, og anret dem sammen med Hakkedrengen på en tallerken.
Servér hele herligheden med en ordentlig klat opvarmet NATURLI’ Bearnaise.
Skyl alle fritterne i en skål med koldt vand, til den værste stivelse er væk (skift vandet gentagne gange i 2 minutter).
Kog fritterne i vand med ½ dl eddike i 10-12 minutter alt efter størrelse. Kartoflerne skal stadig være ret faste.
Hæld vandet fra, og sæt på køl i mindst en halv time, gerne 1-2 timer.
Hæld fritterne i en frysepose, og tilsæt ½-1 dl olie, og bland grundigt sammen, så alle fritterne får olie på sig.
Læg dine fritter på en plade med bagepapir, og placér i ovnen ved 200 °C varmluft i ca. 75 minutter.
Når der er gået ca. 35 minutter, kan du tage fritterne ud og vende dem alle sammen for at få en ens stegeflade.
Hakkedrenge
Steg NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend hakkedrengene på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg, til de er gyldne og godt karamelliserede. Slut af med at tilsætte NATURLI’ Smørbar, hvidløg og timian de sidste 2 min. af stegetiden. Krydr med salt og peber.
Dine fritter er færdige, når de har fået en pæn, brun farve - men pas på, du ikke giver dem for meget, da du så sidder tilbage med en meget sprød chip.
Hæld godt med salt på, og anret dem sammen med Hakkedrengen på en tallerken.
Servér hele herligheden med en ordentlig klat opvarmet NATURLI’ Bearnaise.
Ingredienser
4 stk. NATURLI’ Hakkedrenge
2 fed hvidløg
Et par kviste timian
Salt og peber
2 spsk. neutral olie
1 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 glas NATURLI’ Bearnaise Sauce
5-6 store bagekartofler (ca. 1,5 kartoffel pr. person)
½ dl lagereddike
Vand
1-2 dl neutral olie
Fint salt (helst uden jod)
2 fed hvidløg
Et par kviste timian
Salt og peber
2 spsk. neutral olie
1 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 glas NATURLI’ Bearnaise Sauce
5-6 store bagekartofler (ca. 1,5 kartoffel pr. person)
½ dl lagereddike
Vand
1-2 dl neutral olie
Fint salt (helst uden jod)

Bøf Bearnaise med pommes frites
Klik naturli med hjem online





