
Opskrift
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Planteboller
Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en håndmikser, og tilbered saucen, mens plantefarsen hviler.
Karrysauce
Smelt NATURLI’ Smørbar ved svag varme i en gryde sammen med karry, koriander og spidskommen og mel. Pisk langsomt Risdrik i, til opbagningen har en ensartet konsistens.
Kog saucen op, og tilsæt grøntsagsbouillon, til saucen har den rette tykkelse. Du kan tilføje mere mel til saucen, hvis den bliver for tynd. Brug gerne en sigte til melet, mens du pisker – så kommer der ingen klumper. Smag saucen til med salt og peber – og evt. mere karry, når den har den rette konsistens.
Form NATURLI’ Hakket til ca. 14-15 boller. Kom de rå boller direkte i saucen, hvor de tilberedes og giver god smag til saucen. Lad sauce og planteboller simre med låg på i ca. 15 minutter, til de er klar til servering.
Til servering
Boller i karry serveres traditionelt med ris, men derudover er det virkelig lækkert med æbler i tern vendt med hakket koriander som topping.
Planteboller
Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en håndmikser, og tilbered saucen, mens plantefarsen hviler.
Karrysauce
Smelt NATURLI’ Smørbar ved svag varme i en gryde sammen med karry, koriander og spidskommen og mel. Pisk langsomt Risdrik i, til opbagningen har en ensartet konsistens.
Kog saucen op, og tilsæt grøntsagsbouillon, til saucen har den rette tykkelse. Du kan tilføje mere mel til saucen, hvis den bliver for tynd. Brug gerne en sigte til melet, mens du pisker – så kommer der ingen klumper. Smag saucen til med salt og peber – og evt. mere karry, når den har den rette konsistens.
Form NATURLI’ Hakket til ca. 14-15 boller. Kom de rå boller direkte i saucen, hvor de tilberedes og giver god smag til saucen. Lad sauce og planteboller simre med låg på i ca. 15 minutter, til de er klar til servering.
Til servering
Boller i karry serveres traditionelt med ris, men derudover er det virkelig lækkert med æbler i tern vendt med hakket koriander som topping.
Ingredienser
Planteboller
400 g. NATURLI’ Hakket
1 løg, finthakket
0,5 dl havregryn, finvalset
1 tsk. salt
Sort peber, friskkværnet
Karrysauce
2 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 tsk. karry, medium
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
3 spsk. hvedemel
3 dl NATURLI’ Risdrik
3 dl grøntsagsbouillon
Salt
Sort peber, friskkværnet
Tilbehør
4 dl basmatiris
2 æbler i tern
1 bundt koriander, hakket
400 g. NATURLI’ Hakket
1 løg, finthakket
0,5 dl havregryn, finvalset
1 tsk. salt
Sort peber, friskkværnet
Karrysauce
2 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 tsk. karry, medium
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
3 spsk. hvedemel
3 dl NATURLI’ Risdrik
3 dl grøntsagsbouillon
Salt
Sort peber, friskkværnet
Tilbehør
4 dl basmatiris
2 æbler i tern
1 bundt koriander, hakket

Boller i karry
Klik naturli med hjem online





