Brug en kødfri dag til at eksperimentere - find inspiration blandt vores kødfrie retter

Opskrift

Hakkedrenge med bløde løg

Tid:
Antal:
35 min.
4
Fremgangsmåde
TIP: Tilbered agurkesalat først, og kog kartoflerne, mens resten af retten tilberedes.

Bløde løg:
Varm en pande op, og tilsæt olie og halvdelen af NATURLI’ Smørbar. Steg løgringene gyldne uden for meget omrøring til at starte med. De må gerne tage farve, steg videre til løgene er gyldne, klare og bløde. Dryp en smule balsamico over, og sæt derefter løgene til side. Gem panden, til du skal lave sauce - uden at vaske den.

Hakkedrenge
Steg NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend bøfferne om på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg, til de er gyldne og godt karamelliserede. Slut af med at tilsætte 1 spsk. NATURLI’ Smørbar det sidste minut eller 2 af stegetiden. Krydr med salt og peber.

Saucen
Kom grøntsagsbouillon og kartoffelvand på panden fra løgene, og brug en træpalet til at skrabe smagen fri, så det kan koge ud i saucen. Rør godt rundt, så det fordeler sig jævnt. Smag saucen til med NATURLI’ Havre Cuisine, worchestershiresauce, evt. mere peber, og jævn den til sidst med saucejævner samt kulør efter smag og behag. Kog godt igennem.

Kom hakkedrenge tilbage på panden, top med bløde løg, og servér retten med agurkesalat og kartofler.
Ingredienser
5-7 store løg, skåret i ringe
2 spsk. neutral olie
1 spsk. balsamico
2 spsk. NATURLI´Smørbar

1 kg. kartofler, kogte

4 stk. NATURLI´ Hakkedrenge
Sort peber, friskkværnet
2 spsk. neutral olie
1 spsk. NATURLI’ Smørbar
Flagesalt

1 dl grøntsagsbouillon
2 dl kartoffelvand
1 dl NATURLI´ Havre Cuisine
1 tsk. worcestershiresauce
Sort peber, friskkværnet
2 spsk. Maizena opløst i 3 spsk. vand

200 g. syltede agurker
Hakkedrenge med bløde løg
Klik naturli med hjem online

find flere opskrifter

Lasagne

Med video opskrift

Planteburger

Pipfri Wok