
Opskrift
Fremgangsmåde
Plantesauce
Sautér løg og hvidløg i olivenolie, til de er gennemsigtige.
Tilsæt Hakket, og brun det ved høj varme. Skru ned for varmen, og tilsæt resten af ingredienserne.
Lad saucen simrekoge under låg i 2-6 timer – jo længere, jo bedre. Smag løbende til med fx grøntsagsbouillon, flere krydderier, tomatpuré eller flåede tomater efter smag – og endelig også salt og peber.
Mornaysauce
Smelt NATURLI’ Smørbar i en gryde, kom mel i, og pisk, til det har samlet sig til en smørbolle. Pisk NATURLI’ Havredrik langsomt i lidt ad gangen, til konsistensen er som en sauce. Kom NATURLI’ Grate Me i, og pisk, til den er ensartet. Smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Lasagne
Byg din lasagne lag for lag af sauce og plader med en smule mornay mellem hver 2. lag.
Tilbered den i ovnen ved 200°C (eller 175 °C varmluft) i 20-30 minutter. Lasagnen er færdig, når du kan stikke en kniv gennem den uden for meget modstand.
Lad gerne lasagnen stå i 15-20 minutter, inden du spiser den.
Sautér løg og hvidløg i olivenolie, til de er gennemsigtige.
Tilsæt Hakket, og brun det ved høj varme. Skru ned for varmen, og tilsæt resten af ingredienserne.
Lad saucen simrekoge under låg i 2-6 timer – jo længere, jo bedre. Smag løbende til med fx grøntsagsbouillon, flere krydderier, tomatpuré eller flåede tomater efter smag – og endelig også salt og peber.
Mornaysauce
Smelt NATURLI’ Smørbar i en gryde, kom mel i, og pisk, til det har samlet sig til en smørbolle. Pisk NATURLI’ Havredrik langsomt i lidt ad gangen, til konsistensen er som en sauce. Kom NATURLI’ Grate Me i, og pisk, til den er ensartet. Smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Lasagne
Byg din lasagne lag for lag af sauce og plader med en smule mornay mellem hver 2. lag.
Tilbered den i ovnen ved 200°C (eller 175 °C varmluft) i 20-30 minutter. Lasagnen er færdig, når du kan stikke en kniv gennem den uden for meget modstand.
Lad gerne lasagnen stå i 15-20 minutter, inden du spiser den.
Ingredienser
Plantesauce
2 løg, finthakket
4 fed hvidløg, finthakket
300 g NATURLI’ Hakket
200 g. hakkede svampe
2 tsk. oregano, tørret
1 tsk. timian, tørret
4 gulerod, groftrevet
5 stængler bladselleri, groftrevet
1 squash, groftrevet
1 dl tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
1 dl rødvin eller grøntsagsboullion
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber, friskkværnet
Mornaysauce
2 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 spsk. hvedemel
3 dl NATURLI’ Havredrik
1/4 -1/2 tsk. muskatnød, fintrevet
100 g. NATURLI’ Grate Me
200 g. lasagneplader
2 løg, finthakket
4 fed hvidløg, finthakket
300 g NATURLI’ Hakket
200 g. hakkede svampe
2 tsk. oregano, tørret
1 tsk. timian, tørret
4 gulerod, groftrevet
5 stængler bladselleri, groftrevet
1 squash, groftrevet
1 dl tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
1 dl rødvin eller grøntsagsboullion
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber, friskkværnet
Mornaysauce
2 spsk. NATURLI’ Smørbar
2 spsk. hvedemel
3 dl NATURLI’ Havredrik
1/4 -1/2 tsk. muskatnød, fintrevet
100 g. NATURLI’ Grate Me
200 g. lasagneplader

Lasagne
Klik naturli med hjem online





