
Opskrift
Fremgangsmåde
Skyl, og rens grøntsager og svampe.
Skær portobello i ca. 7 mm. tykke skiver og tomater i ca. 3 mm tykke skiver.
Varm en pande op med 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block, og steg svampene og squashskiverne godt, mens du hælder det meste af væsken fra undervejs.
På en anden pande steges NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend bøfferne om på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg til de er gyldne, og slut af med at tilsætte 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block det sidste minut eller 2 af stegetiden. Krydr med sat og peber.
Freestyle din burger med bearnaise, salat, svampe, syltede rødløg og tomater.
Skær portobello i ca. 7 mm. tykke skiver og tomater i ca. 3 mm tykke skiver.
Varm en pande op med 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block, og steg svampene og squashskiverne godt, mens du hælder det meste af væsken fra undervejs.
På en anden pande steges NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend bøfferne om på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg til de er gyldne, og slut af med at tilsætte 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block det sidste minut eller 2 af stegetiden. Krydr med sat og peber.
Freestyle din burger med bearnaise, salat, svampe, syltede rødløg og tomater.
Ingredienser
1 pakke NATURLI’ Hakkedrenge
2 burgerboller
2 portobellosvampe
Et par håndfulde frisk salat
1 stor tomat
Syltede rødløg
1 glas NATURLI’ Bearnaise Sauce
2 spsk. NATURLI’ Vegan Block
Salt og peber
2 burgerboller
2 portobellosvampe
Et par håndfulde frisk salat
1 stor tomat
Syltede rødløg
1 glas NATURLI’ Bearnaise Sauce
2 spsk. NATURLI’ Vegan Block
Salt og peber

Planteburger
Klik naturli med hjem online





