Brug en kødfri dag til at eksperimentere - find inspiration blandt vores kødfrie retter

Opskrift

Planteburger

Tid:
Antal:
20 min.
2
Fremgangsmåde
Skyl, og rens grøntsager og svampe.

Skær portobello i ca. 7 mm. tykke skiver og tomater i ca. 3 mm tykke skiver.

Varm en pande op med 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block, og steg svampene og squashskiverne godt, mens du hælder det meste af væsken fra undervejs.

På en anden pande steges NATURLI’ Hakkedrenge ved middelhøj varme i neutral olie. Vend bøfferne om på samme “spot”, som de stegte på den første side. Steg til de er gyldne, og slut af med at tilsætte 1 spsk. NATURLI’ Vegan Block det sidste minut eller 2 af stegetiden. Krydr med sat og peber.

Freestyle din burger med bearnaise, salat, svampe, syltede rødløg og tomater.
Ingredienser
1 pakke NATURLI’ Hakkedrenge
2 burgerboller
2 portobellosvampe
Et par håndfulde frisk salat
1 stor tomat
Syltede rødløg
1 glas NATURLI’ Bearnaise Sauce
2 spsk. NATURLI’ Vegan Block
Salt og peber
Planteburger
Klik naturli med hjem online

find flere opskrifter

Clubsandwich med Nuggets

Med video opskrift

Tarteletter med Pipfri i asparges

Med video opskrift

Lasagne

Med video opskrift

Planteburger

Pipfri Wok

Planteburger

Spicy Falafelrulle

Spicy_Falafelrulle