Brug en kødfri dag til at eksperimentere - find inspiration blandt vores kødfrie retter

Forandring har aldrig smagt så godt, og vi tør bide skeer på, at det ikke bliver nemmere end det her. Din kødfrie dag starter lige her …

Opskrift

Plantehak’ Bolognese

Tid:
Antal:
30 min
4
Fremgangsmåde
Sæt en gryde over på middelhøj varme, og tilsæt 2 spsk. olivenolie. Tilsæt løg, hvidløg, selleri og timian, og steg det under omrøring, til løgene er bløde og klare. Tilsæt NATURLI’ Hakket, og brun det af, til det falder fra hinanden. Tilsæt æblemost, soya sauce, grøntsagsbouillon, soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater. Læg låg på, og lad det simre i en halv times tid ved lav varme. Smag bolognesen til med balsamico, salt, peber sennep og sukker.

Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
Server pastaen i dybe tallerkener med bolognese, et stænk olivenolie og masser af friskrevet NATURLI’ Grate me. Pynt med et par blade frisk basilikum.

Velbekomme!
Ingredienser
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
3 stængler frisk timian eller 2 tsk. tørret
1 stang bladselleri, finthakket
1 tsk. soya sauce
400 g. NATURLI’ Hakket
1 dl æblemost
100 g. soltørrede tomater, finthakket
2 tsk. grøntsagsboullion opløst i 1/2 dl kogende vand
2 spsk. balsamico eddike
2 dåser hakkede tomater
2 spsk. olivenolie
NATURLI’ Grate me
Salt, sort peber, sukker og sennep
Plantehak’ Bolognese
Klik naturli med hjem online

find flere opskrifter

Spicy Falafelrulle

Spicy_Falafelrulle

Planteburger

Pipfri Wok