Brug en kødfri dag til at eksperimentere - find inspiration blandt vores kødfrie retter

Opskrift

Spaghetti Bolognese

Tid:
Antal:
30
4
Fremgangsmåde
Steg hakkede svampe i olivenolie i en tykbundet gryde ved høj varme. Tilsæt løg, hvidløg og timian til gryden, og steg det under omrøring, til løgene er bløde og klare.

Tilsæt NATURLI’ Hakket, og brun det i et par minutter. Hæld rødvinen ved, og lad det koge lidt ind. Tilsæt soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater.

Læg låg på, og lad det simre i en times tid ved lav varme. Hold øje med, at det ikke koger tørt, og tilsæt gerne lidt ekstra grøntsagsboullion eller rødvin. Hvis saucen er for våd, så tag låget af, og kog lidt op, mens spaghettien gøres klar.

Kog spaghetti efter anvisning på pakken, og vend den med et par tsk. olivenolie, når det er drænet. Servér pastaen i dybe tallerkener med bolognese, et ekstra stænk olivenolie og masser af friskrevet NATURLI’ Grate Me.
Ingredienser
100 g. hakkede, brune svampe (markchampignon, portobello eller lign.)
2 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
3 stængler frisk timian eller 2 tsk. tørret
400 g. NATURLI’ Hakket
1 dl rødvin
100 g. soltørrede tomater, finthakket
2 spsk. rød balsamico
2 dåser hakkede tomater
2 spsk. olivenolie
Salt
Sort peber, friskkværnet

Derudover
400 g. spaghetti
100 g. NATURLI’ Grate Me
1-2 tsk. olivenolie
Spaghetti Bolognese
Klik naturli med hjem online

find flere opskrifter

Boller i karry

Med video opskrift

Tortilla med krydret hakket og majs

Med video opskrift

Planteburger