Brug en kødfri dag til at eksperimentere - find inspiration blandt vores kødfrie retter

Opskrift

Tarteletter med Pipfri i asparges

Tid:
Antal:
35 min.
4
Fremgangsmåde
Smelt NATURLI’ Smørbar i en gryde, og pisk mel i til en melbolle. Pisk derefter bouillon og NATURLI’ Sojadrik i lidt efter lidt, til saucen er helt jævn. Kog op, og lad saucen koge under omrøring i 1-2 minutter. Smag til med salt, peber, og justér konsistensen med NATURLI’ Havre Cuisine

Steg NATURLI’ Pipfri på panden i lidt NATURLI’ Smørbar, til de er gyldenbrune.

Vend Pipfri, asparges, ærter og persille i saucen.

Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.

Fyld de lune tarteletter med sauce, og pynt med persille. Kværn sort peber over samt et lille drys flagesalt.
Ingredienser
360 g. NATURLI’ Pipfri
0,4 l grøntsagsbouillon
60 g. NATURLI’ Smørbar
60 g. hvedemel
2 dl NATURLI’ usødet soyadrik
1 dl NATURLI’ Havre Cuisine
200 g. snittede friske hvide asparges eller aspargessnitter
150 g. friske, bælgede ærter eller blancherede frosne ærter
½ tsk. salt
Sort peber, friskkværnet

Derudover:
12 tarteletter
1 håndfuld persille
Flagesalt
Sort peber, friskkværnet
Tarteletter med Pipfri i asparges
Klik naturli med hjem online

find flere opskrifter

Spicy Falafelrulle

Spicy_Falafelrulle

Hakkedrenge med bløde løg

Med video opskrift

Planteburger