
Opskrift
Fremgangsmåde
Smelt NATURLI’ Smørbar i en gryde, og pisk mel i til en melbolle. Pisk derefter bouillon og NATURLI’ Sojadrik i lidt efter lidt, til saucen er helt jævn. Kog op, og lad saucen koge under omrøring i 1-2 minutter. Smag til med salt, peber, og justér konsistensen med NATURLI’ Havre Cuisine
Steg NATURLI’ Pipfri på panden i lidt NATURLI’ Smørbar, til de er gyldenbrune.
Vend Pipfri, asparges, ærter og persille i saucen.
Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.
Fyld de lune tarteletter med sauce, og pynt med persille. Kværn sort peber over samt et lille drys flagesalt.
Steg NATURLI’ Pipfri på panden i lidt NATURLI’ Smørbar, til de er gyldenbrune.
Vend Pipfri, asparges, ærter og persille i saucen.
Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.
Fyld de lune tarteletter med sauce, og pynt med persille. Kværn sort peber over samt et lille drys flagesalt.
Ingredienser
360 g. NATURLI’ Pipfri
0,4 l grøntsagsbouillon
60 g. NATURLI’ Smørbar
60 g. hvedemel
2 dl NATURLI’ usødet soyadrik
1 dl NATURLI’ Havre Cuisine
200 g. snittede friske hvide asparges eller aspargessnitter
150 g. friske, bælgede ærter eller blancherede frosne ærter
½ tsk. salt
Sort peber, friskkværnet
Derudover:
12 tarteletter
1 håndfuld persille
Flagesalt
Sort peber, friskkværnet
0,4 l grøntsagsbouillon
60 g. NATURLI’ Smørbar
60 g. hvedemel
2 dl NATURLI’ usødet soyadrik
1 dl NATURLI’ Havre Cuisine
200 g. snittede friske hvide asparges eller aspargessnitter
150 g. friske, bælgede ærter eller blancherede frosne ærter
½ tsk. salt
Sort peber, friskkværnet
Derudover:
12 tarteletter
1 håndfuld persille
Flagesalt
Sort peber, friskkværnet

Tarteletter med Pipfri i asparges
Klik naturli med hjem online





